Wout Sorgdrager Communicatie


Colofon

Ontwerp site Gravis, ontwerpers in Groningen
Fotografie Antoinette Borchert
Technische realisatie Arno Hoogma

Voorwaarden

Voor mijn schrijf- en adviesopdrachten hanteer ik de algemene voorwaarden van Tekstnet. Nieuwe klanten ontvangen die voorwaarden bij de offerte. Voor mijn opdrachten als trainer maak ik afspraken in overleg.

Vestigingsadres, KvK-nummer en btw-nummer

Sorgdrager Communicatie is gevestigd in Leermens en staat geregistreerd onder KvK-nummer 02079404. Btw-nummer: 986.50.725.B.01

Tot slot

Met deze site geef ik een beeld van mijn werk. Dat betekent dat ik ook voorbeelden opneem. Voordat ik dat doe, vraag ik altijd toestemming aan degenen die het betreft. Maar het kan zijn dat ik toestemming kreeg van iemand die inmiddels een andere werkkring heeft. Als u zichzelf op deze site tegenkomt en u wilt dat niet, neem dan even contact op. Ik pas de site dan zo snel mogelijk aan.


Wout Sorgdrager Communicatie Martinikerkhof 24 9712 JH Groningen M 06 233 96 475

Lid van TEKSTNET, branchevereniging van tekstschrijvers