Aangenaam

Wout Sorgdrager, tekstschrijver in Groningen.

U vindt me in het hartje van de stad Groningen: aan het Martinikerkhof, pal naast hotel De Prinsenhof. Daar woon ik en daar werk ik. En als dat zo uitkomt, kom ik ook graag naar u toe. Ik beschouw heel Noord-Nederland als mijn werkgebied.

Op donderdagen ben ik bezet. Dan ben ik oppasopa! En dat citaat hieronder? Dat zoog ik niet uit mijn duim. Van het woord ‘aardig’ maakte ik alleen het woord ‘vaardig’. En dat vond mijn zegsman goed.

Kennismaken? Leuk! Ik vertel graag wat meer over mezelf en mijn werk en ik hoor natuurlijk graag over uw werk en uw vragen. Wilt u weten wat voor vlees u in de kuip heeft? Bekijk mijn blog-site: bijna iedere werkdag schrijf ik daar een stukje.

Wout is een fijn persoon om mee samen te werken. Humorvol, professioneel en bovendien heel vaardig.

Sinds 2001 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik werkte voor bijvoorbeeld Woonborg, Beatrixoord, de Noordelijke Kunsthof, het UMCG, het Wenckebach Instituut, de Onderwijs- en Opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland, de Stichting Opleiding Ziekenhuisgeneeskunde, het Zernikecollege, Geon, FBA adviesgroep, de Stadsschouwburg/Oosterpoort, het Taalcentrum VU, de Hanzehogeschool Groningen, ICM, de gemeentes Groningen (de Werkmaatschappij Openbaar Onderwijs), Assen, Loppersum en Eemsmond, voor de provincie Groningen, voor ACADE, voor de Landelijke Vereniging Eerstelijns gezondheidszorginstellingen, voor LEREN.NL, Noorderlink, het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen, Visio, uitgeverij Weka en een aantal zelfstandige ondernemers.

Van 1997 tot 2008 werkte ik (parttime) voor het Universitair Medisch Centrum Groningen. Eerst als organisatie-adviseur, later als hoofd van het stafbureau van de Facilitaire Dienst en ten slotte als communicatie-adviseur voor P&O en het Wenckebach Instituut.

In de periode 1988 tot 1997 werkte ik bij de Hanzehogeschool. Ik coördineerde er de Contractactiviteiten voor de gezondheidszorgopleidingen. Later was ik docent bij de opleiding Personeel en Arbeid. Van 1984 tot 1986 werkte ik als docent Nederlands bij twee middelbare scholen in de stad Groningen.

Ik studeerde Nederlands aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Het hele verhaal? Download mijn cv: cv Wout Sorgdrager najaar 2019.

En natuurlijk ben ik lid van Tekstnet.

Wilt u me echt leren kennen? Lees mijn blog: iedere werkdag een nieuw stukje
Wout Sorgdrager Communicatie

Wout Sorgdrager helpt professionals om beter te schrijven zodat ze effectiever communiceren.

Ik praat graag een keer verder om de mogelijkheden te bespreken.