Leer van uw eigen teksten

Ik verzorg in Groningen (en ook wel daarbuiten) trainingen over bijvoorbeeld hoe je de perfecte e-mail schrijft, hoe je je rapport beknopt en prettig leesbaar maakt of hoe je notulen schrijft waar je baas blij van wordt. Mijn trainingen zijn praktisch en direct toepasbaar.

Maatwerk. Ik werk uitsluitend met teksten van deelnemers zelf. Ik verzin niets. Deelnemers vinden dat spannend. Maar het werkt. En dat merken ze.

Een bedrijfsuitje

U kunt rekenen op een prettige, veilige sfeer. Deelnemers durven hun nek uit te steken en fouten te maken. Want alleen dan kun je echt iets leren. Mijn trainingen zijn bovendien vaak een nieuwe manier om met elkaar te praten over omgaan met klanten. En mijn training Verzorgd Nederlands blijkt vaak een soort bedrijfsuitje. Dat kunnen niet veel trainers zeggen.

U vindt op deze pagina’s wat voorbeelden van mijn trainingen. Heeft u andere schrijfvragen? Bel of mail me gerust. Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ten slotte. Ik verzorg geen trainingen met open inschrijving.

Ik wil je bedanken voor je boeiende lessen. Jij hebt mij voor het eerst echt enthousiast kunnen maken voor mooi helder beeldend taalgebruik.

Betere rapporten schrijven? Leer het in een paar dagdelen.
IJzersterke notulen? Leer het in een paar dagdelen.
Een goede e-mail schrijven? Een e-mail die effect heeft? Leer het. In één dag.
Voel je zekerder over je spelling. En maak er gelijk een leuke middag van!
Wout Sorgdrager Communicatie

Wout Sorgdrager leert professionals beter te schrijven zodat ze effectiever communiceren.

Ik praat graag een keer verder om de mogelijkheden te bespreken.